Välkommen BUS-chefer och välkommen höst!

Vilken sommar! Vi i projektet har laddat våra batterier med solenergi, bad, upplevelser, familj och vänner.  Anar att ni också gjort det! Nu ser jag fram emot hösten, klar luft, lite mer regn (tack!) och spännande dagar på jobbet. Vi går in i vårt sista år i arbetet med regeringsuppdraget, men vi hoppas såklart på en fortsättning.

Jag är väldigt glad för det stora intresset att delta på workshopen för BUS-chefer den 26 sept. Syftet med workshopen är att utbyta kunskap och erfarenheter samt belysa olika sätt att arbeta och utveckla budget- och skuldrådgivningen. Workshopen är  fullbokad men jag fick precis reda på att vi har fått byta till en lite större lokal. Så är du chef över BUS-verksamheten och känner att du missat att anmäla dig? Ta chansen att norpa någon av de sista 5 platserna!  Inbjudan hittar du här nedan.

Workshop hur kan vi utveckla budget- och skuldrådgivningen

 

4 reaktioner på ”Välkommen BUS-chefer och välkommen höst!

  1. Hej
    Jag undrar om det är möjligt att skcika en handläggare till workshopen? Vi har bara en handläggare och jag har inte möjlighet att åka men tycker det vore bra om vi kan få ta del av det som kommer fram.

    1. Hej och tack för din fråga.
      Vi har fått samma förfrågan tidigare och målgruppen för denna workshop är chefer och verksamhetsledare för budget- och skuldrådgivningen. Så svaret på din fråga blir att det tyvärr inte går. Det finns däremot en möjlighet för din handläggare att anmäla sig till en utbildningsdag för budget- och skuldrådgivare och konsumentvägledare som hålls i Stockholm den 5 nov. Jag vet att intresset för denna också är stort men om det är fullbokat så går det bra att ställa sig på reservlista.som kommer Med vänlig hälsning/ Maria Lindstedt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *