Projektets kommunikatör har ordet

Hej alla,

Niklas Eklöf heter jag och arbetar främst som kommunikatör i överskuldsättningsprojektet. På Konsumentverket har jag arbetat sedan flytten till Karlstad 2006, framförallt som projektledare för olika läromedel och nätverk på barn- och ungdomsområdet, ofta med koppling till privatekonomi. Som kommunikatör har jag varit inblandad i det flesta privatekonomiska projekt som drivits här under de senaste åren.

När vi i mars fick överskuldsättningsuppdraget, som vi intern brukar benämna projektet här på Konsumentverket, blev jag riktigt glad. Äntligen skulle vi få möjlighet att kraftsamla nationellt och göra skillnad på lång sikt, i samverkan och samarbete med alla er där ute som arbetar med dessa frågor i er vardag, oavsett om det är i en kommun,  inom ramen för en organisation, stiftelse eller på en myndighet. Det är sällan man får chanser av det här slaget, så nu är det dags att kavla upp ärmarna och göra skillnad tillsammans. Vi har dryga tre år på oss.

Efter att ha varit med och lyssnat på er som bjudits in till informationsmöten i Stockholm och Karlstad är det med spänd förväntan som jag ser framtiden an. Här på bloggen kommer vi med jämna mellanrum att lägga ut text och bilder där ni kan ta del av verksamheten i projektet. Kommentera gärna och ställ frågor. Vi hörs snart igen.

Tack för nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *